Forum Discussion

nikkipaxx7's avatar
nikkipaxx7
Rising Novice
5 months ago

Problem z uruchomieniem gry przez EA app

Cześć. Od kilku dni próbuje przez różne sposoby uruchomić  Battlefronta 2 przez ea app. Usuwałem już pamięć podręczna, naprawiałem wielokrotnie samą grę i aplikację, usunąłem pliki z folderu license i pliki cache z epic games, na którym grę kilka lat temu kupiłem. Jednak cały czas powstrzymuje mnie coś takiego. Mam grę od paru lat i nigdy takiej sytuacji nie miałem. Co mogę jeszcze zrobić?

13 Replies

• nikkipaxx7's avatar
    nikkipaxx7
    Rising Novice
    4 months ago

Mówimy o dwóch róznych rzeczach. Z folderu license usunąłem wszystko na samym początku ja mówie o rozwiązaniu Revana2000s, do którego mnie wcześniej odesłano.

• Dobra zapytałem się na jednym discordzie i pomoc i ktoś mi powiedział żebym zmienił hasło na takie bez znaków typu @#$% i wpisania go w to pole, co faktycznie w pewnym sensie pomogło i zrobiło więcej niż wy przez miesiąc. To co załączyłem w screenshocie już mi się nie pojawia, po próbowaniu odpalenia gry. Tylko że teraz jak chce ją właczyć to wszystko idzie tak jak powinno, pojawia się komunikat preparing game, ea app znika nic się nie dzieje i po chwili ea app pojawia się znowu jakbym w ogóle nie próbował uruchomić gry. Korzystałem już z opcji naprawienia gry i ją reinstalowałem, co nic nie dało. Co może pomóc?

• nikkipaxx7's avatar
    nikkipaxx7
    Rising Novice
    3 months ago

Nie, nie pomogło dalibyscie chociaz jakis inny link do strony gdzie ktoś by mi faktycznie pomógł bo pieniadze to ciagniecie za zakup gierki ale jak coś się dzieje to już nie raczycie się zaangażowac tylko wysyłacie te same tipy po raz 10

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,416 PostsLatest Activity: 2 hours ago