Rewident92Rising Newcomer7 months agoPrzerwa technicza Witam, do której będzie przerwa techniczna czasu polskiego
EA_PulsarCommunity Manager6 months agoRozumiem, że problem został już rozwiązany, ale daj znać w przypadku jakichkolwiek pytań.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 8 hours ago1,642 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 8 hours ago1,642 Posts
Recent DiscussionsKtoś zhakował mi konto i zmienił email oraz hasło Witam ktos włamał mi się na konto zmienił mi email oraz hasło chciałbym ozdyskać moje konto i nie wiem co mam zrobić Odzyskanie dostępu do wyłączonego konta z powodu braku aktywności. Witam, posiadam konto Origin / EA, które z powodu braku aktywności zostało wyłączone. Znam swoje EA ID oraz przypisany adres email. Niestety z racji długiej przerwy nie jestem w stanie zalogować się ...Nie mam magazynu zawodnikow Czy ktos mial podobna sytuacje Nie pobierające się światy do TS3 Nie kupujcie Światów do The Sims 3 na EA App to bez sensu, aby oddacie pieniądze za darmo. Kupiłam DZISIAJ (09.01.2026r.) Zestaw Światów: Monte Vista i Magiczne Źródła, wszystko fajnie super, ale się...Nie mam dostępu do gmaila a mam włączone 2FA Dzień dobry , za dzieciaka grałem w simsy na koncie do którego mam ID i hasło ale nie posiadam dostępu do gmaila. Kiedy się loguje jest potrzebny kod z gmaila. Konto jest dla mnie ważne ze względu na...