FXZet212 years agoprzygotowywanie do pobierania ea fc 24 cały czas jest napisane przygotowywanie kiedy próbuje pobrać grę. Co mam zrobić?"
EA_KalinaCommunity Manager2 years agoDaj z nać z poziomu, którego sklepu był wykonany pre-order na EA SPORTS FC™ 24?
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 5 hours ago1,659 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 5 hours ago1,659 Posts
Recent DiscussionsBład EC:10500 Czesc mam problerm z kodem błedu EC:10500, do dzisiaj bylo wszystko dobrze, pisze o tym ze moze byc to blad mojego konta, a companion sie odpala normalnie. Czy moze ktos pomoc Nie przychodzące wiadomości na maila Cześć, od jakiegoś czasu zmagam się z problemem nie przychodzących wiadomości na maila przy np. sytuacji gdzie system wysyła mi kod potwierdzający do logowania, ale wiadomość nigdy nie dociera. Mam p...Fifa zawieszenie komputera Kupiłem nowy bardzo dobry komputer włączam fife i po paru minutach cały się zawiesza. Czy ktoś miał podobne sytuację? Jak tak to jak to rozwiązać? Bład techniczny Witam co to jest wygrałem mecz po meczu wyskoczył komunikat nie możemy ci zaliczyć rozgrywki z powodu technicznych wywaliło z gry po skończeniu gry widnieje jako przegrana 3:0 żadnego punktu nie doda...Need for Speed™ Unbound osiągnięcie Mistrz ucieczki Próbowałem zrobić to osiągnięcie tysiąc razy wszystko co było trzeba zapewnić zrobiłem auto klasy A+ i to nie jednym Próbowałem poziom obławy 5 i dalej nic nie daje mi osiągnięcia na xbox inne działa...