EA_KubaCommunity Manager3 years agoRe: dlaczego kiedy loguje się na konto wyłącza mi aplikacjeHej @qocun Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem dzięki wskazówce od @atapat0103 🙂
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago1,687 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago1,687 Posts
Recent Discussionsproblem z pobraniem gry do biblioteki Dzień dobry otrzymany kod pozwala mi wybrać wersje językową gry a potem pokazuje że jest błędny Gra nie uruchamia się Wczoraj grałam w The Sims 4. Dzisiaj mam launching, a potem nic. Znowu pojawia się przycisk play. Proszę o pomoc w zweryfikowaniu, w czym jest problem i dlaczego dzisiaj nie mogę uruchomić gry. Zhakowane konto Witam mam problem ktos zmienil mi adres mail do konta Ea nie mogę się zalogować na konto ea na przykład na aplikacji Companion w jaki sposób mogę przywrócić stary e-mail na konto ea który służył do z...Nie można uruchomić gry Przy uruchamianiu gry pojawia się komunikat jak w załączeniu. Aplikacje EA app jak i grę dwukrotni deinstalowałem - usuwałem pamięć podręczną w aplikacji EA app. Grę próbowałem uruchomić z ikony gry,...Gra nie pokazuje się w bibliotece EA po zakupie w Steam (konta są połączone) Mam problem i potrzebuję pilnej pomocy (próbowałam ogarnąć to sama i chce mi się już płakać przez to) Więc tak, kupiłam grę na Steam - Dragon Age: Origins Ultimate Edition i trzy pozostałe gry z Dra...