Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
3 years ago

Re: Dwie kopie FIFA 23 wylogowywują się nawzajem

Hej @YogiOchota 

Rozumiem, że oba konta powiązane są z tym samym kontem EA? 

Jeśli tak to podejrzewam, że jest to związane z tym, że w tym roku FIFA oferuje cross-play między innymi pomiędzy konsolami Xbox Series X, oraz PC. Wykorzystują one między innymi te same rynki transferowe oraz niektóre tryby online. Więcej na temat cross play-u dowiesz się z tego artykułu. 

Z racji tego, że do gry w FUT niezbędne jest Twoje konto EA, logując się na jednej platformie, jesteś wylogowywany z tej drugiej. 

Rozwiązaniem w tym przypadku byłoby odłączenie konta EA od konta konsolowego i powiązanie go z nowoutworzonym kontem EA. Więcej na temat tego procesu oraz ryzyka jakie ze sobą niesie ten proces znajdziesz tutaj

2 Replies

• Dziękuję za zainteresowanie moim problemem.

To samo właściwie usłyszałem od help desku EA.

Niestety nie jest to najszczęśliwsze rozwiązanie. Wszystkie zapisy z gier zostaną utracone przy "podlinkowaniu" XBOX-a do innego konta.

Czy w takim wypadku mogę dokonać zwrotu gry?

Propozycja EA absolutnie mi nie odpowiada, a dziecku nie mam zamiaru psuć zabawy kasując jego progres w grach jaki ma.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @YogiOchota 

Dzięki za odpowiedź. 

W kwestii zwrotu musisz udać się bezpośrednio do sklepu w którym gra została kupiona. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,231 PostsLatest Activity: 31 minutes ago