Forum Discussion

Re: EA app - " Aplikacja uległa niespodziewanej awarii " - Kwiecień 2024

U mnie dalej jest błąd

6 Replies

• Narayen's avatar
    Narayen
    Legend
    2 years ago

@fredy200105 

Problem błędu został rozwiązany, tylko trzeba ręcznie przeprowadzić aktualizację  - Kliknij na menu Start, potem EA i następnie kliknij na Aktualizacja EA app

Albo

Przejdź do folderu Program Files > Electronic Arts > EA Desktop > EA Desktop; znajdź tam i kliknij na EAUpdater: na zdjęciu pokazałem dla ułatwienia. Jest to potwierdzone i po tym EA app już powinien działać bez błędu.

Poczekaj, aż zakończy aktualizować (nic nie rób w tym czasie), po tym Ea app uruchomi się samoczynnie.

• Koziczka's avatar
    Koziczka
    2 years ago

Dziękuję serdecznie! Po ręcznej aktualizacji (tak starannie opisanej) działo się dokładnie jak w opisie i wreszcie wszystko wróciło do normy. To jest szczęśliwy dzień 🙂 Jeszcze raz dzięki.

• @Narayen dziękuję bardzo kochaaaaam cię ❤️❤️❤️
    Dziękuję wszystkim za pomoc.
    Polska gurommmmmmmm!
  • WoJbUd_gffr4's avatar
    WoJbUd_gffr4
    New Novice
    2 months ago

U mnie też to trwa już z miesiąc. Bardzo irytująca sprawa. Jest lepiej niż wcześniej bo aplikacja wywala po 5 sekundach a nie jak wcześniej od razu. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,328 PostsLatest Activity: 3 hours ago