EA_KubaCommunity Manager3 years agoRe: FIFA 23 - brak dodatkowej zawartości.Hej @zelek93 Spróbuj zadzwonić do nas za jakiś czas, lub skorzystaj z pomocy poprzez czat na żywo 🙂
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 14 hours ago1,686 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 14 hours ago1,686 Posts
Recent DiscussionsZhakowane konto Witam mam problem ktos zmienil mi adres mail do konta Ea nie mogę się zalogować na konto ea na przykład na aplikacji Companion w jaki sposób mogę przywrócić stary e-mail na konto ea który służył do z...Nie można uruchomić gry Przy uruchamianiu gry pojawia się komunikat jak w załączeniu. Aplikacje EA app jak i grę dwukrotni deinstalowałem - usuwałem pamięć podręczną w aplikacji EA app. Grę próbowałem uruchomić z ikony gry,...Gra nie pokazuje się w bibliotece EA po zakupie w Steam (konta są połączone) Mam problem i potrzebuję pilnej pomocy (próbowałam ogarnąć to sama i chce mi się już płakać przez to) Więc tak, kupiłam grę na Steam - Dragon Age: Origins Ultimate Edition i trzy pozostałe gry z Dra...blad instalacji (kod błędu: INST-21-25001). gdy instaluje ea to na koniec pojawia mi sie blad (kod błędu: INST-21-25001). co mam zrobic? jak uruchamian to jako administrator dalej tak jest Problemy z The Sims 3 Posiadam zainstalowane na PC 8 dodatków do gry: Zwierzaki, Cztery pory roku, Studenckie życie, Zostań gwiazdą, Rajska wyspa, Po zmroku, Nie z tego świata, Skok w przyszłość (oraz oryginalne pudełka z...