EA_PulsarCommunity Manager2 years agoRe: nie da się zainstalować fifa 14 15 i 16@wroclavianin Daj nam znać czy post @kreatora pomógł rozwiązać Twój problem. Pisz śmiało w razie dodatkowych pytań! Pozdrawiam, EA_Pulsar
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago1,732 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago1,732 Posts
Recent DiscussionsNo product CD Key Klucz Produktu w Steamie nie wygenerował się do gry "Spore" . Grałem przez 3 miesiące i omijałem logowanie. I zrozumiałem że tak nie powinno być Gra jest kupiona . Jest kilka wartościowych dla mni...Dodatek Czar natury Mam zainstalowany dodatek Czar Natury, jednakże świat nie jest widoczny i nie można go uruchomić. Próbowałam już odinstalowania i ponownej instalacji oraz restartu komputera jak również konta, ale na...6 cyfrowy kod nie przychodzi na e-maila (gmaila) Witam, od wczoraj próbuje zalogować się do EA na ps5 i nie przychodzi nigdzie kod ea nawet jak próbowałem na komputerze i telefonie również nie przychodzi, chciałem zmienić adres e-mail ale do tego t...problem z mailem i logowaniem kod weryfikacyjny nie przychodzi na maila Brak dostępu Mam problem moje konto ps5 jest już połączone z kontem EA tylko nie mam kompletnego dostępu do tego maila ani nawet nie wiem co to za mail co powoduje ze nie mogę zalogować się do gry ani zmienić poł...