EA_KubaCommunity Manager2 years agoRe: problem z instalacją aplikacji EAOznaczę odpowiedź @kreatora jako rozwiązanie.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 hours ago1,651 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 hours ago1,651 Posts
Recent DiscussionsSBC o Yamala skład 86 Wykonałem SBC o Yamala, dostałem komunikat o tym, że go otrzymałem po czym nie pojawił mi się w klubie. Co mam zrobić? Przesyłam screen na dowód. Gra się nie uruchamia czarne okno wraca do ea app Problem pojawił dość dawno jakieś +/- 3 miesiące temu gra została zakupiona na ea app na premierę i od tego czasu chodziła (zagrałem w nią 140h) Próbowałem ją naprawić tak jak zalecały poradniki na f...Problemy z logowaniem Od kilku godzin po wejsciu do aplikacji ea wyswietla się napis "Wczytywanie trwa dluzej niz zwykle. Poczekaj chwilę, staramy się rozwiązać problem". Wyczyszczenie pamieci podrecznej oraz ponowne zalo...Brak dostępu do maila Będąc nieletnia dostałam The sims 4 wraz z dodatkiem ,,Psy i koty", konto jeszcze wtedy na Origi, było zakładane na mail mojej chrzestnej. Dłuższy czas nie grałam i nie wchodziłam na konto, do dziś....FC26 problem z powiązanymi kontami hej, mój problem polega na tym ze po zakupie na platformie Epic Games FC 26 przy próbie instalacji okazało się ze nie moje konto jest powiązane z kontem Epic - ktoś inny podpiął sie pod to moje konto...