oliviaat3 years agoRe: Problem z instalacjaTak, posiadam ten system, nic nie pomaga z opisanych sposobów, na pozbycie się problemu. Także odpuszczam temat. Dziękuje za odpowiedz
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago1,635 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago1,635 Posts
Recent Discussionsodzyskiwanie konta stracilem dostep do emaila ktory jest powiazany na ea a mam powiazane konto steam z ea i jak odpalam gre ze steam to odpala sie ea i jestem zalogowany a jak wylaczam gre to wylacza sie ea i nie jeste...Nadmierne cenzurowanie wiadomości na czacie EA w rozmowach między znajomymi Witam, od kilku dni posiadam problem braku możliwości przeprowadzenia normalnej rozmowy tekstowej przez czat EA. Cenzuruje mi praktycznie wszystkie wiadomości, które są poprawne z etyką EA, nie zawie...I can't unlink my Steam account form some random EA account I don't know. Hello, the story goes like this. When I try to play the game Battlefront two I bought recently, I'm met with the message that my Steam account is connected to a random EA account I don't recognize, ...brak dodatków dzień dobry miałam się do was zgłosić po 24h czy odzyskałam i nie odzyskałam dodatków i chę żebyście to sami zrobili EA app wyłącza się po kilku minutach od włączenia w czasie gry Witam, chciałem zagrać w ea fc i grałem normalnie 5 minut może i potem wyskoczył komunikat (wstawie poniżej) że gra zostanie wyłączona bo aplikacja się wyłącza sama