Re: Problem z Mass Effect 2 (2010) w aplikacji EA App. (język i brakujące DLC)
@majkel28 dzięki za wsparcie na forum angielskojęzycznym i xp, może tam dowiemy się czy to tylko polski czy szerszy problem.
Żeby nie powtarzać z forum po angielsku:
- mogę potwierdzić, że gra instaluje się z EA App bez dodatku Genesis, mimo, że wg moderatora z EA ten dodatek jest teraz częścią gry (to tłumaczy czemu nie wyświetla się na liście posiadanych dodatków);
- czy mógłbyś spróbować zainstalować, a potem zreperować grę? (Widziałam już przypadki, gdy to pomagało na różne błędy, jakby reperacja ściągała inną wersję; ja wolę nie psuć działającej instalacji).
- Jeśli to nie pomoże, to spróbuj doinstalować Genesis z oficjalnej strony EA (https://help.ea.com/pl/help/faq/dlc-for-classic-games/#masseffect), a potem naprawić grę. To tylko obejście a nie rozwiązanie problemu. (Na dodatek gra może zacząć wymagać logowania do “Sieci Cerberusa” po każdym uruchomieniu)
Przykro mi, że nie mogę Ci pomóc z językiem gry (cały czas “działam” na angielskim) - z tego co przeglądałam forum można by założyć wątek "gra nie instaluje się w wybranym języku", bo ten błąd dotyka wielu gier i wersji językowych (choć mam wrażenie, że dziwnie często polskiego). Pozostaje mieć nadzieję, że kiedyś jakaś aktualizacja naprawi to w EA App.