EA_KalinaCommunity Manager3 years agoRe: Problem z zalogowaniem się do aplikacjiCzy masz możliwość zalogowania się do EA app na innym komputerze? Jeśli posiadasz jeszcze dostęp do Origin daj znać czy tam możesz się zalogować.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 5 hours ago1,644 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 5 hours ago1,644 Posts
Recent DiscussionsFC26 problem z powiązanymi kontami hej, mój problem polega na tym ze po zakupie na platformie Epic Games FC 26 przy próbie instalacji okazało się ze nie moje konto jest powiązane z kontem Epic - ktoś inny podpiął sie pod to moje konto...Brak dostępu do maila Będąc nieletnia dostałam The sims 4 wraz z dodatkiem ,,Psy i koty", konto jeszcze wtedy na Origi, było zakładane na mail mojej chrzestnej. Dłuższy czas nie grałam i nie wchodziłam na konto, do dziś....Nie mam magazynu zawodnikow Czy ktos mial podobna sytuacje ZHAKOWANE KONTO! ODZYSKIWANIE. Piszę post dla osób, które tak jak Ja potrzebują pomocy w odzyskaniu swoich kont ORIGIN/EA. Do dnia dzisiejszego walczyłam z odzyskaniem konta na chatcie z pomocą EA, które zostało zhakowane. Na wstę...Ktoś zhakował mi konto i zmienił email oraz hasło Witam ktos włamał mi się na konto zmienił mi email oraz hasło chciałbym ozdyskać moje konto i nie wiem co mam zrobić