EA_KalinaCommunity Manager3 years agoRe: Problem z zalogowaniem się do aplikacjiCzy masz możliwość zalogowania się do EA app na innym komputerze? Jeśli posiadasz jeszcze dostęp do Origin daj znać czy tam możesz się zalogować.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago1,652 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago1,652 Posts
Recent DiscussionsYamal Gdy wykonywalem sbc sophie wilson powienem dostac yamala ktory nie doszedl do mojego klubu Nie mam magazynu zawodnikow Czy ktos mial podobna sytuacje SBC o Yamala skład 86 Wykonałem SBC o Yamala, dostałem komunikat o tym, że go otrzymałem po czym nie pojawił mi się w klubie. Co mam zrobić? Przesyłam screen na dowód. Gra się nie uruchamia czarne okno wraca do ea app Problem pojawił dość dawno jakieś +/- 3 miesiące temu gra została zakupiona na ea app na premierę i od tego czasu chodziła (zagrałem w nią 140h) Próbowałem ją naprawić tak jak zalecały poradniki na f...Problemy z logowaniem Od kilku godzin po wejsciu do aplikacji ea wyswietla się napis "Wczytywanie trwa dluzej niz zwykle. Poczekaj chwilę, staramy się rozwiązać problem". Wyczyszczenie pamieci podrecznej oraz ponowne zalo...