Forum Discussion

Re: Re: Problem z nieudanym pobieraniem

Na razie jest ok ale bywa że wraz jest tak samo na innych platformach tego nie mam tylko u waszej tak się dzieje chcieliście żeby było lepiej a tu wyszło gorzej czasem myślę że obie platformy mają jakiś problem techniczny a jaki komentarz ????? fakt faktem nie siedzę codziennie na forach waszych bo mam co robić no sory ale w poście nie widzę że mój komentarz był udzielany 2 lata temu jak niedawno pisałem na temat waszych błedów to jakie 2 lata chyba cos przeoczyliście

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @MaxioPayne 

Cieszę się, że problem minął - dzięki za informację 🙂 

Przeniosłem Twój komentarz z innej dyskusji, gdzie inny użytkownik forum zamieścił komentarz 2 lata temu - nie Ty 🙂. 

Jest to związane z zasadami forum odnośnie "odkopywania" starych wątków na forum.  

• Aha ok myslałem ze o mnie chodzi spoko i jeszcze jedna sprawa jak tutaj mi odpisujecie to jest problem z EA AP  bo za każdym razem musze wpisywać dane do logowania a mam zaznaczone nie wylogowuj mnie dlaczego za każdym razem musze to wpisywac wcześniej tak nie było

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,231 PostsLatest Activity: 8 hours ago