Forum Discussion

Re: The sims 3

Najpierw spróbuj  oczyścić EA App z plików cache - w tym celu wejdź na ekranie apki w lewy górny róg - (kliknij w trzy poziome kreski), i z rozwiniętego menu wybierz Pomoc/Odzyskiwanie aplikacji/czyszczenie pamięci podręcznej. Zrób to kilka razy, bo czasem zaskakuje dopiero za któryms tam razem - tzn chodzi mi o dalsze czynności z grą - pobieranie dodatków czy niemożność uruchomienia. 

Ze względu na to, że nie mogę tu podawać linków do konkretnych stron - nie mogę ci powiedzieć, skąd pobrać instalkę Origina. Gdy już będziesz ją miała - instaluj ją przy odłączonym necie. Może w ten sposób się uda. Włącz internet, jak już pomyślnie zainstalujesz Origin - ale zanim zalogujesz się na swoje konto, lub tuż po.

Pamiętaj, by NIC nie robić - najlepiej w ogóle odłożyć myszkę, gdy już wyskoczy komunikat o konieczności zaktualizowania Origina. Nie możesz pozwolić, żeby się zaktualizował! Reszta procesu instalacji i naprawy gry opisana jest w poście wyżej.

3 Replies

• k6natka's avatar
    k6natka
    2 years ago

Ogólnie czekam na info od supportu EA, mam nadzieję że to naprawią. Jeżeli jednak będzie to za długo trwało to będę jeszcze raz próbować tę metodę ze starą wersją Origina. 

• k6natka's avatar
    k6natka
    2 years ago
    @Aschantka Niestety zainstalować Origina przy odłączonym internecie nie mogę. Czyszczenie pamięci podręcznej też robiłam - bez efektu. Chyba będę polować na Simsy pudełkowe 🙂
  • @k6natka

To spróbuj przy włączonym necie - jeśli się uda - będzie sukces - nie masz nic do stracenia.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,155 PostsLatest Activity: 13 hours ago