Forum Discussion

Kyperiwolt's avatar
Kyperiwolt
Rising Newcomer
5 months ago
Solved

Spór o zablokowanie konta i brak odpowiedzi

Cześć,

6 Marca niespodziewanie moje konto zostało zablokowane. Od razu podjąłem próbę wniesieni sporu, pierwszy skończył się negatywną decyzją i mój spór nie został uznany.

Spróbowałem poraz drugi i moje zgłoszenie widnieje w statusie "w toku" od 7 Marca, co chwile aktualizowane są godziny "ostatniej podjętej akcji, zmieniają się one średnio co 3 godziny, jednak nie jestem informowany o żadnej akcji, nie widzę żadnych zmian w statusie zgłoszenia. Jedyne co się zmieniło to zanik przycisku "wznów sprawę".

Czy robię coś źle? Czy może powinienem podjąć jakieś kroki w związku z tym, że nie widzę postępów w sprawie?

Pozdrawiam

• Tu na forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić twojego konta, aby potwierdzić co dokładnie się dzieje w twojej sprawie.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

Tu na forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić twojego konta, aby potwierdzić co dokładnie się dzieje w twojej sprawie.

• Kyperiwolt's avatar
    Kyperiwolt
    Rising Newcomer
    5 months ago

Czemu rozpatrzenie sprawy zajmuje aż 6 dni? 

Czy jakiś użytkownik z podobną sprawą mógłby podzielić się swoim doświadczeniem czy czas oczekiwania był kiedykolwiek podobny?

EA_Kalinaczy mogłabyś proszę sprawdzić aktualizacje mojej sprawy i czy coś się z nią dzieje? Numer sprawy jest na screenshocie

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

Hej Kyperiwolt 

Dobrze, że sprawdzasz status swojej sprawy. Jej rozpatrzenie może zająć kilka dni,  a kiedy to nastąpi status sprawy zostanie zmieniony a ty otrzymasz wiadomość na swój email. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,416 PostsLatest Activity: 5 hours ago