natka0120Not applicable1 year agothe sims 3 Roaring HeightsMam problem z zainstalowaniem dodatku a zakupilam go i nie umiem wgl go zainstalowac pisze ze zawartosc w grze a nie ma
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 5 hours ago1,781 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 5 hours ago1,781 Posts
Recent Discussionsk "I purchased a coin pack for PvZ: GW2, but the coins did not appear in the game or in my Mailbox. Here is my proof of purchase." Utrata konta/ zmiana adresu mailowego przypisanego do konta EA APP Mam problem z odzyskaniem konta w EA App i zaczynam już tracić cierpliwość. Jakiś czas temu straciłam dostęp do adresu e-mail, który był przypisany do mojego konta EA. W efekcie nie mogę się obecnie...Brakujące dodatki Cześć brakuje mi dwóch dodatków które były kupione w 2019 w formie płyty i wpisałam kod grałam lecz w tamtym roku zalogowałam się na nowego laptopa i ich już nie ma a chce je odzyskać . Blokada konta EA i brak odpowiedzi Cześć, pisze tutaj już w akcie desperacji, nie jest to moje główne konto, moje orginalne konto dostało blokadę bo parę miesięcy temu ktoś włamał mi się na maila i z jego pomocą włamał się także na in...Twój przewodnik do korzystania z EA App 📘⚙️🔎 Pierwszy raz korzystasz z EA app i chcesz dowiedzieć się więcej na temat tego, jak korzystać z aplikacji? Borykasz się z problemami z działaniem aplikacji? Nie możesz jej uruchomić po aktual...