Forum Discussion

bernaroth's avatar
2 years ago
Solved

Twoich kont nie można powiązać/xbox

Moi Drodzy,

Czy mogę prosić o pomoc w kwestii logowania za pomocą xbox login na platformę EA? Otrzymuję poniższą wiadomość pomimo kilkukrotnej zmiany hasła.

Jak mogę odłączyć konto i ponownie je podłączyć? Może to pomoże? Proszę społeczność o pomoc i z góry dziękuję ☹️ 

Znaleziono powiązane konta
Twoich kont nie można powiązać, ponieważ twoje konto Xbox o nazwie Bernard9621 jest już powiązane z kontem EA o adresie c8*****@disabled.ea.com. Konto EA można powiązać tylko z jednym kontem Xbox na stałe.

5 Replies

• Witaj Kuba,

Mam taki sam problem....

Chciałem połączyć/powiązać swoje konto EA z kontem Xbox i po zalogowaniu na konto ea.com klikając w link wyskakuje okno z poniższym opisem.  Nie wiem skąd takie konto mailowe.

Znaleziono powiązane konta
    Twoich kont nie można powiązać, ponieważ twoje konto Xbox o nazwie ............ jest już powiązane z kontem EA o adresie 8d*****@disabled.ea.com. Konto EA można powiązać tylko z jednym kontem Xbox na stałe.

Z góry dziękuję za pomoc.   

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @kosamanutd 

Tak jak w poprzednim przypadku, jeśli problemu nie uda się rozwiązać poprzez zresetowania hasła, niezbędny będzie bezpośredni kontakt z nami. Poprzez forum nie mamy możliwości rozwiązywania problemów związanych z kontem EA. 

• NataliaGaw's avatar
    NataliaGaw
    Newcomer
    3 months ago

Witam. Mam ten sam problem na PlayStation 5. Jak się z wami skontaktować? Szukam i szukam wszędzie opcji i znaleźć nie mogę. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,428 PostsLatest Activity: 5 hours ago