LukorloRising Rookie3 months agoUsunięcie z gry w trakcie meczu Znów usunęło mnie z gry w trakcie meczu. Zróbcie coś z tym wreszcie
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago1,644 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago1,644 Posts
Recent DiscussionsFC26 problem z powiązanymi kontami hej, mój problem polega na tym ze po zakupie na platformie Epic Games FC 26 przy próbie instalacji okazało się ze nie moje konto jest powiązane z kontem Epic - ktoś inny podpiął sie pod to moje konto...Brak dostępu do maila Będąc nieletnia dostałam The sims 4 wraz z dodatkiem ,,Psy i koty", konto jeszcze wtedy na Origi, było zakładane na mail mojej chrzestnej. Dłuższy czas nie grałam i nie wchodziłam na konto, do dziś....Nie mam magazynu zawodnikow Czy ktos mial podobna sytuacje ZHAKOWANE KONTO! ODZYSKIWANIE. Piszę post dla osób, które tak jak Ja potrzebują pomocy w odzyskaniu swoich kont ORIGIN/EA. Do dnia dzisiejszego walczyłam z odzyskaniem konta na chatcie z pomocą EA, które zostało zhakowane. Na wstę...Ktoś zhakował mi konto i zmienił email oraz hasło Witam ktos włamał mi się na konto zmienił mi email oraz hasło chciałbym ozdyskać moje konto i nie wiem co mam zrobić