LukorloNew Rookie3 months agoUsunięcie z gry w trakcie meczu Znów usunęło mnie z gry w trakcie meczu. Zróbcie coś z tym wreszcie
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 years ago1,621 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 years ago1,621 Posts
Recent DiscussionsBlad ea fc companion Dzień dobry, Od miesiąca nie mogę zalogować sie na ea fc 26 comapnion. Mam cały czas blad z logowaniem Kradzież konta? Hej, zauważyłam jakiś czas temu, że mail powiązany z kontem jest mi zupełnie nieznajomy. Próbowałam pisać do supportu ale odpisują na email, do którego nie mam dostępu... Dodatkowo w urządzeniach j...Fifa 25 i 26 Witam dwa dni temu kupiłem konsole Lenowo Legion Go S. Po zainstalowaniu gry najpierw fify 25 nie udało mi się jej uruchomić wiec sprubowałem fife 26 zainstalować i tu znowu ten sam problem .Lenowo m...Powiązanie konta EA z kontem STEAM Witam, mam problem iż kupiłem ostatnio PC z myślą o graniu w BF, wchodze na Steam pobieram BF, elegancko sie odpala, i próbuje wejść, trzeba zweryfikować wiek, a tam wchodzi Mi na EA i loguje mi jaki...brak dostępu do konta EA zalogowało mnie do EA na nie mojego emaila i teraz nie mam dostępu do konta.