Forum Discussion

McAdrianMc's avatar
McAdrianMc
Rising Newcomer
12 days ago
Solved

Zgłoszenie 207291489 i 206741586

Witam ! Piszę z konta syna, bo nie mogę się dogadać z pomocą EA. Nie otrzymuję kodu weryfikacyjnego, bo automat dodaje kropkę na końcu do mojego e-maila. Wysłano mi kod bezpośrednio na pocztę, ale co z tego, jak następny raz już się nie zaloguję, nie zmienię , czy nie dodam nowego maila i telefonu - BO ZA KAŻDYM razem potrzebny jest kod weryfikacji potwierdzenia każdej zmiany !!! Wysyłanie mi jednego kodu na pocztę nic nie daje. 

Pozdrawiam !

RafMc

• Hej McAdrianMc 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA.  W tej sytuacji najlepiej skontaktuj się z nami bezpośrednio. 

Dodam tylko ogólną informację. W przypadku, jeśli nie otrzymujesz kodów na email:

• skorzystaj z kodu zapasowego
    • zmień metodę otrzymywania kodów na SMS lub aplikację uwierzytelniającą

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 days ago

Hej McAdrianMc 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA.  W tej sytuacji najlepiej skontaktuj się z nami bezpośrednio. 

Dodam tylko ogólną informację. W przypadku, jeśli nie otrzymujesz kodów na email:

• skorzystaj z kodu zapasowego
    • zmień metodę otrzymywania kodów na SMS lub aplikację uwierzytelniającą

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,252 PostsLatest Activity: 11 days ago