Forum Discussion

ucieklamilama's avatar
11 months ago
Solved

Automatyczne przelogowanie na inne konto. Problem z włączeniem gry.

Podczas włączania gry The Sims 4, na koncie na którym mam zainstalowane dodatki jestem automatycznie przelogowana na inne konto. Wyskakuje mi informacja o braku dostępu. Na tym drugim koncie nie ma zainstalowanych dodatków. Nie mogę więc uruchomić gry z dodatkami, jedynie wersję podstawową. Nie działa odinstalowywania gry, aplikacji EA, zmiana hasła, reset komputera.

10 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Hej @ucieklamilama 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Czy podstawową wersję gry posiadasz na dwóch platformach np. Steam i EA app?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    11 months ago

Hej @ucieklamilama 

Dzięki za odpowiedź. 

Czy zatem dodatki do gry posiadasz na innej platformie? Czy wszystkie dodatki zostały dodane z poziomu EA app? 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    11 months ago

Dzięki za dodatkowe informacje @ucieklamilama Proszę odinstaluj swoją kolekcję The Sims 4 a następnie zainstaluj ja ponownie z poziomu aplikacji EA (zachowaj domyślną lokalizację instalacji plików).

Przy uruchamianiu gry, również korzystaj z opcji GRAJ w EA app (nie korzystaj ze skrótu na pulpicie).

• Niestety robiłam to dwukrotnie i problem wciąż występuje. Usuwałam też pliki cookies, pamięć podręczną, zmieniałam hasło. Próbowałam wielu opcji a i tak wciąż po zalogowaniu i uruchomieniu gry nie włącza się ona, automatycznie EA app przelogowuje mnie na inne konto i tylko z tego konta chce się włączyć gra - jednak bez dodatków. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    11 months ago

@ucieklamilama  napisał/a:

Podczas włączania gry The Sims 4, na koncie na którym mam zainstalowane dodatki jestem automatycznie przelogowana na inne konto...

Czy w dalszy ciągu jesteś przelogowana na inne konto. Daj znać czy instalując grę na nowo byłaś zalogowana jako @ucieklamilama czy jako inny użytkownik?

• W tym momencie nie mogę zupełnie włączyć ani aplikacji EA pass ani gry. 
    Gdy instalowałam grę i dodatki byłam zalogowana na koncie @ucieklamilama   

za każdym razem, gdy chciałam włączyć grę z poziomu aplikacji na pulpicie czy aplikacji EA app byłam przelogowywana na inne konto 

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!577 PostsLatest Activity: 11 days ago