Forum Discussion

adambeundalek's avatar
5 years ago
Solved

Błąd przy rezygnacji z subskrybcji origin access (obecnie origin play)

Przy próbie rezygnacji z origin access wyskakuje taki o to komunikat (w załączniku screen) (nie jestem pewien czy abonamentu nie anulowałem  już wcześniej, więc teoretycznie błąd może wywalać bo chcę anulować coś co już anulowałem), ale fajnie by było jabyście to poprawili

• Nie mam pojęcia kto, ale ktoś naprawił, dziękuje panie developer, zdrówka Ci życzę

19 Replies

• @krzycz jak kolwiek głupio to zabrzmi, mi niby raz przeszło więc im napisałem że działa ale jak teraz sobie patrzę to dalej mam opcję aby zrezygnować a wtedy dalej pojawia się błąd i ja już sam nie wiem czy ich formularz zadziałał czy nie
  • adambeundalek's avatar
    adambeundalek
    5 years ago
    @krzycz do mojej płatności jest na szczęście sporo czasu, ale sam fakt że nie możesz dezaktywować abonamentu jest złamaniem regulaminu, dlatego w razie czego będą musieli Ci zwrócić kasę, inaczej pozostaje sąd
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

@adambeundalek @saetsuu @krzycz 

Informacje na temat tego błędu zostały przekazane do naszego zespołu, który aktualnie bada ten problem. Jeśli chcecie upewnić się, czy Wasza subskrypcja została poprawnie anulowana możecie skontaktować się z nami telefonicznie

@saetsuu 

Połączyłem Twój temat z innym wątkiem poruszającym podobny problem.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    5 years ago

Hej @kikbit2000 

Połączyłem rozpoczęty przez Ciebie wątek z innym, który dotyczy tego samego błędu. Problem jest aktualnie badany, jeśli chcesz upewnić się co do statusu Twojej subskrypcji - skontaktuj się z nami telefonicznie.

Jeśli pojawią się dodatkowe informacje na temat rozwiązania tego problemu - zaktualizuję ten wątek.

@KrisiSilver połączyłem rozpoczęty przez Ciebie wątek z innym poruszającym podobny problem do Twojego. Zgodnie z tym o czym wspomniałem wcześniej w kwestii problemów z anulowaniem subskrypcji najlepiej będzie kontaktować się z nami telefonicznie

• Witam , mam dokładnie ten sam problem, nie mogę zrezygnować z subskrypcji  po wskazaniu przyczyny rezygnacji wyskakuje mi komunikat o złej stronie adresu i wraca mnie zpowrotem na stronę główną. Z góry dzięki za pomoc 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    5 years ago

Hej @Pigis90 

Dzięki za Twoje zgłoszenie 🙂 

Zgodnie z tym o czym wspomniałem wcześniej jeśli nie masz pewności odnośnie statusu Twoje subskrypcji skontaktuj się z nami telefonicznie 🙂

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!578 PostsLatest Activity: 9 days ago