Forum Discussion

DevilKingPL's avatar
2 years ago

Blokada konta EA PLAY PRO

Witam,
dostałem informację mailową o zbanowaniu konta EA.
Od paru dni próbuję uzyskać informację poprzez support czego blokada dotyczy ale wszystkie odpowiedzi jakie otrzymuję,
to automatyczne wiadomości że sprawa została sprawdzona i ban został podtrzymany.
W dalszym ciągu nikt mi nie napisał czego dotyczy poza tym, że zostały złamane warunki korzystania z konta ( 3 wiadomości).
Ostatnia odpowiedź :
"Otrzymaliśmy Twoją ostatnią korespondencję dotyczącą Twoich wątpliwości co do działań podjętych na Twoim koncie. Zbadaliśmy Twoją sprawę pod każdym kątem, jednakże sankcje nałożone na Twoje konto nie zostaną cofnięte." 

Dosłownie nic ona nie wnosi do wątku, od kogo mogę uzyskać rzetelne informację na temat tego co zrobiłem nie tak,
w żadnym tickecie nawet nie wspomniałem jeszcze o tym że chce zdjąć bana. Chcę się najpierw dowiedzieć czego on dotyczy.

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @DevilKingPL 

Informacja na temat przyczyny blokady zazwyczaj znajduje się w pierwszej wiadomości, którą otrzymujesz po nałożeniu blokady.

Niestety poprzez forum, nie jesteśmy w stanie udzielić informacji na temat blokad na koncie. 

Dodatkowe informacje możesz znaleźć również tutaj:

https://help.ea.com/pl/my-ban-history/

W razie dodatkowych pytań, sugerowałbym kontakt z nami poprzez czat. 

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ

• Dziękuję za odpowiedź,
    niestety wiadomość o blokadzie brzmiała następująco :
    "WE WISH TO NOTIFY YOU THAT WE HAVE FOUND YOUR ACCOUNT TO BE IN VIOLATION OF OUR USER AGREEMENT OR OUR TERMS OF SALE, AND DUE TO THE NATURE OF THIS VIOLATION WE ARE LEFT WITH NO OPTION OTHER THAN TO PERMANENTLY CLOSE YOUR ACCOUNT WITH IMMEDIATE EFFECT."
    Dosłownie w żaden sposób nie wyjaśnia ona powodu blokady. 
    Chat jest dostępny jedynie w określonych godzinach ? Nigdzie na stronie https://help.ea.com/pl/help-home/ nie widzę takiej opcji.

Edit:
    Znalazłem "chat pomocy" 
    "Rozwiąż problem z aktywną blokadą/zawieszeniem, aby uzyskać dostęp do pomocy na żywo"

Powiem, że z tak genialnym rozwiązaniem jeszcze się nie spotkałem.

Featured Places

Node avatar for EA Play

EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 24 days ago
612 Posts