Forum Discussion

bukajo's avatar
11 months ago
Solved

Brak dostępu do EA FC 25 przy EA Play Pro

Cześć wszystkim,

Mam problem z nowo zakupioną subskrypcją EA Play Pro. Wczoraj wieczorem dokonałem płatności, ale nadal nie mam dostępu do EA FC 25. Support poinformował mnie, że księgowanie może trwać do 24 godzin, jednak minął już ten czas, a gra wciąż jest zablokowana.

Próbowałem już czyścić pliki cache, i ponowną instalacje launchera. Czy ktoś miał podobny problem i udało mu się go rozwiązać?

• Hej @bukajo 

Czy udało Ci się dodać grę do biblioteki i pobrać ją? 

@wojciechjerzy jeśli mowa o EA Play Pro to jest ona dostępna tylko w aplikacji EA app i po jej wykupieniu gra będzie dostępna na tej platformie (PC). Na konsoli PlayStation możesz wykupić podstawową wersję EA Play, która umożliwi Ci 10cio godzinny dostęp do gry. 

2 Replies

• Ja wczoraj (w sobotę) kupiłem ea play pro o 13 i też minęły 24h i wciąż brak dostępu do FC25 na ps5. Może w weekendy nie księgują płatności <lol>?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Hej @bukajo 

Czy udało Ci się dodać grę do biblioteki i pobrać ją? 

@wojciechjerzy jeśli mowa o EA Play Pro to jest ona dostępna tylko w aplikacji EA app i po jej wykupieniu gra będzie dostępna na tej platformie (PC). Na konsoli PlayStation możesz wykupić podstawową wersję EA Play, która umożliwi Ci 10cio godzinny dostęp do gry. 

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!583 PostsLatest Activity: 16 hours ago