UNLUCKYo0oNew Traveler10 months agoBrak nagród za EA PLAY PRO Witam. Zakupiłem dzisiaj ea play pro i pobrałem fc26 (PC) a gdy wszedłem do gry to nie dostałem fifa pointsów ani paczki z ikoną itd. Restartowałem aplikację, ale dalej nic.
UNLUCKYo0oNew Traveler10 months agoNie no naprawdę to jest jakiś absurd.. 13 dni i zero odpowiedzi, świetne forum. EA 10/10 🤝
Featured PlacesEA Play Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 7 days ago619 Posts
EA Play Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 7 days ago619 Posts
Recent DiscussionsProblem z abonamentem ea play Witam, mam wykupiony abonament EA Play na PlayStation 5. Jeszcze miesiąc temu miałem z 30/40 gier dostępnych. Na chwile obecna mam dostep tylko do 10 gier. Czy ktoś wie dlaczego tak jest? Czemu ...Przeniesienie FC mobile na nowy telefon Dzień dobry, proszę o poradę jak przenieść grę FC mobile na nowy telefon. Gra na starym telefonie była dla dziecka. Teraz chcę przenieść grę na nowy telefon dziecka. W FC mobile na starym telefonie...Game bug The "101 Primer" has disappeared from the football primer basics—why? Brak gier w aplikacji EA APP Witam zakupiłem po latach komputer dużo lepszy dziś się logując ostatnie logowanie było na Origin teraz logując się na EA app nie posiadam gier w bibliotece oraz w historii.Było tam Battlefield 1 ora...ktos podpial swoje konto ea pod mojego steama ktoś powiązał moje konto steam ze swoim kontem ea . ea prosi mnie o weryfikacje i kod z emaila typa do ktorego nalezy trn email ktory sobie podpial pod mojego steama . wyslalam wszystkie potwierdzeni...