Forum Discussion

Ryzyk24's avatar
Ryzyk24
Rising Newcomer
22 days ago

Problem z abonamentem ea play

Witam, mam wykupiony abonament EA Play na PlayStation 5. Jeszcze miesiąc temu miałem z 30/40 gier dostępnych. Na chwile obecna mam dostep tylko do 10 gier. 

Czy ktoś wie dlaczego tak jest? Czemu ilosc dostępnych gier została zredukowana? 

4 Replies

• Zaloguj się ponownie na konto. Sprawdź też może jak wygląda sytuacja gdy wpiszesz grę z poziomu wyszukiwarki. Możliwe że niektóre gry zostały ukryte.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    20 days ago

Hej Ryzyk24​ 

Dorzucę jeszcze swoje spostrzeżenie.  Wygląda na to, że biblioteka może być przefiltrowana. Ikona zaznaczona na czerwono służy do filtrowania zawartości biblioteki, dlatego sprawdź, czy nie jest włączony któryś z filtrów ograniczających wyświetlaną liczbę gier.

Daj znać również, czy brakujące gry są widoczne po wyszukaniu ich ręcznie w PlayStation Store lub w wyszukiwarce biblioteki.

• Ryzyk24's avatar
    Ryzyk24
    Rising Newcomer
    16 days ago

Filtry sa wyłączone. 

Cześć gier po ręcznymi wyszukiwaniu jest dostępna. Po ponownym zalogowaniu sie  sytuacja bez zmian.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    14 days ago

Hej Ryzyk24​ 

Podejrzewam, że u Ciebie jest ten sam problem co u mnie. Od jakichś 2–3 tygodni z mojej biblioteki na PlayStation zaczęły znikać gry. Nadal mogę dodać je z powrotem do konta, ale muszę wyszukać je ręcznie w PlayStation Store.

EA Play na PlayStation działa trochę jak filtr, który pokazuje gry dostępne w ramach subskrypcji. Przez problemy z biblioteką część z nich może się teraz po prostu nie wyświetlać tak jak powinna.

Nie znalazłem żadnego oficjalnego komunikatu od Sony, ale widziałem podobne zgłoszenia na Reddicie i na różnych forach konsolowych. Najlepiej będzie chyba odezwać się bezpośrednio do supportu PlayStation. Możliwe, że będą mieli więcej informacji.

Featured Places

Node avatar for EA Play

EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 21 days ago
619 Posts