Forum Discussion

Locz3us's avatar
3 years ago
Solved

EA app - "EA app napotkala blad, zakończenie instalacji nie byłó możliwe"

Od jakiegos czasu mam problem z instalacja aplikacji ea play. Przez jakis czas normalnie odpala sie instalator az do pewnego czasu zacina sie przy koncowce i nie idze dalej i wyskakuje mi Coś poszlo nie tak... ea app napotkala blad zakonczenie instalacji nie bylo mozliwe. 

• Przejdź do Aplikacji w swoim komputerze. Dla plików "Microsoft Visual C++..." gdzie jest widoczna opcja Modyfikuj skorzystaj z opcji Napraw. Następnie uruchom ponownie PC.

Daj znać czy pomogło 🤞

10 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @Locz3us 

Na start sprawdź ilość wolnego miejsca na dysku oraz aktualizacje systemu  - pobierz wszystkie ważne i opcjonalne aktualizacje. 

Po ponownym uruchomieniu komputera spróbuj raz jeszcze zainstalowac aplikację EA.

Pozdrawiam,

_Kalina

• Locz3us's avatar
    Locz3us
    3 years ago

mam na spokojnie 500gb+ wolnego a system mimo co chwile jakis aktualizacji robie wszystko na biezaco a problem z instalacja dalej sie pojawia

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    3 years ago

Przejdź do Aplikacji w swoim komputerze. Dla plików "Microsoft Visual C++..." gdzie jest widoczna opcja Modyfikuj skorzystaj z opcji Napraw. Następnie uruchom ponownie PC.

Daj znać czy pomogło 🤞

• Locz3us's avatar
    Locz3us
    3 years ago

dziala dziekuje za pomoc mimo ze kiedys tak zrobilem i nie pomagalo to teraz zadzialalo.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    3 years ago

@Matiszman123 w systemie Windows 10 wybierz z pozycji Start > Ustawienia (ikonka koła zębatego) > Aplikacje > Aplikacje i funkcje. 

• Witaj uruchom tryb awaryjny komputera i wtedy wejdz w programy i odinstaluj ten EA APP bo w normalnym trybie tego nie widać

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!600 PostsLatest Activity: 56 minutes ago