Forum Discussion

KamKow87's avatar
4 years ago
Solved

EA Play - brak Fify 22

Witam, wykupiłem abonament EA Play, by wypróbować najnowszą Fifę, ale niestety nie widzę jej dostępnej do instalacji. Podejrzewam, że jest dostępna w tym wyższym pakiecie. Jeśli tak, to chciałbym anulować moją subskrypcję i prosić i zwrot pieniążków, gdyż to jedyna opcja dla której aktywowałem EA Play. Nie instalowałem żadnej innej gry od aktywacji.

• @EA_Kuba Witam ponownie, problem rozwiązany okazało się, że byłem zalogowany na nieprawidłowym koncie. Dziękuję serdecznie.

7 Replies

• Witaj @KamKow87 

Rezygnacja z abonamentu EA Play jest prosta, możesz zrobić to sam. Jeśli chodzi o zwrot to trudno powiedzieć, musiałbyś się skontaktować z EA   instrukcja . Grasz na PC? może nie dodałeś gry do biblioteki ?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @Michaelitho11 

W kliencie Origin przejdź proszę do EA Play - The Play List, tam w bibliotece spróbuj odnaleźć grę FIFA 22 i dodaj ją do swojej biblioteki z jej poziomu. Jeśli napotkasz jakieś problemy, prześlij nam zrzut ekranu 🙂

• @EA_Kuba Witam ponownie, problem rozwiązany okazało się, że byłem zalogowany na nieprawidłowym koncie. Dziękuję serdecznie.
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Dzięki za potwierdzenie 🙂

Oznaczę Twoją odpowiedź jako rozwiązanie. 

Featured Places

Node avatar for EA Play

EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 11 days ago
612 Posts