Forum Discussion

8l5vre9y98v2's avatar
3 years ago
Solved

Lista gier w EA Play PRO na PS5

Witam, 

Mogę prosić o informację jakie tytuły NAJNOWSZYCH gier z roku 2022 w EA Play PRO są dostępne w ramach miesięcznego i/lub rocznego ABONAMENTU? Oczywiście mam na myśli grę BEZ OGRANICZEŃ CZASU

Chodzi o np. FIFA 23, Battlefield 2042,itd. I czy jeżeli tak to rozumiem, że w pakiecie PRO mam takie tytuły już nawet 10 dni przed premierą, bez ograniczeń czasu grania i dostępne dopóki opłacam chociażby miesięczną składkę na próbę?

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie! 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    3 years ago

Hej @8l5vre9y98v2 

EA Play Pro jest dostępna tylko na platformie EA (EA app). Na wszystkich pozostałych (PlayStation, Xbox, Steam) jest dostępna podstawowa wersja - EA Play. 

6 Replies

• @8l5vre9y98v2 tak, jak będziesz opłacał miesięczną subskrypcję EA Play Pro, to przykładowo taka FIFA 23, która wyszła 26 września to możesz już zacząć grać 16 września. I uwaga, można dodać grę do kolekcji, ale co nie znaczy, że masz ich w bibliotece. Tzn. Jak przestaniesz korzystać EA Play to Ci zniknie, no chyba, że kupisz oddzielną grę.
  • A orientujesz się czy można kupić "w Turcji" taki pakiet EA Play PRO? 👿

• dylupol's avatar
    dylupol
    3 years ago

@8l5vre9y98v2możesz kupić w każdym sklepie stacjonarnym np rtveuroagd albo mediaexpert i podobno też nawet w żabce, ale nie zauważyłem. Kupujesz taki kod aktywacyjny. To takie opakowanie podobne jak do tych starterów SIM, podobne jak gifty steam. I naprawdę warto. Bo zamiast samemu miesięcznie wydać na EA Play Pro 60 zł rocznie to wyjdzie Ci 720 zł, a jak kupisz właśnie w tych sklepach na 12 miesięcy to zapłacisz tylko 420 zł. Ja dostałem właśnie od dziewczyny prezent Xbox Game Pass Ultimate na 12, iż *posiadam konsolę. Tak I'm non PC Master 😎 tylko Xbox 👊

Przepraszam za błędy i edit.

Pozdrawiam Dylupol

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @8l5vre9y98v2 

Chciałbym tylko doprecyzować, że na PlayStation 5 EA Play PRO nie jest dostępne. Ta subskrypcja zarezerwowana jest tylko na platformę EA app. 

Na PS5 możesz opłacać standardową EA Play, która oprócz dostępu do szeregu pełnych wersji gier daje Ci dostęp do 10godzinnych wersji testowych gier. Wersje testowe dostępne są dla najnowszych tytułów. 

• Czyli rozumiem, że wykupując EA PLAY na PS5 to mogę tylko wybrać tę uboższą wersję subskrypcji w której nie ma najnowyszch gier? Nie liczę oczywiście wersji testowych w tym momencie. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @8l5vre9y98v2 

EA Play Pro jest dostępna tylko na platformie EA (EA app). Na wszystkich pozostałych (PlayStation, Xbox, Steam) jest dostępna podstawowa wersja - EA Play. 

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!567 PostsLatest Activity: 6 days ago