Forum Discussion

Joycob5's avatar
3 years ago

Mass Effect Andromeda nie jest zawarta w EA play

Mam wykupioną subskrypcję EA play i kiedyś widziałem, że mogę pobrać pełną wersję Mass Effect Andromedy jednak teraz tego nie ma i mogę jedynie pobrać wersję demo. Moja platforma to PS4.

9 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

@Joycob5 

Upewnij się, czy logujesz się na swoim PS4 kontem PSN, na którym jest wciąż aktywny EA Play.

Daj znać Pozdrawiam,

_Kalina

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    3 years ago

@Joycob5 sprawdź proszę czy po wyszukaniu ME Andromeda w PlayStation Store będziesz mieć opcję pobrania tej gry za darmo w ramach EA Play.

Daj znać 🙂

_Kalina

• Joycob5's avatar
    Joycob5
    3 years ago

Po wyszukaniu mam do wyboru tylko Standardową Edycję Rekruta i Edycję Rekruta Deluxe, ale w obu przypadkach mogę jedynie pobrać 10 godziną wersję demo lub po prostu kupić. Dodatkowo w aplikacji Ps App na telefonie jest dostępna lista gier zawartych w EA Play, jednak ME Andromeda tam się nie znajduje.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    3 years ago

Dzięki @Joycob5 za szczegóły, które nam podałeś w kwestii braku możliwości pobrania Mass Effect Andromedy w ramach EA Play. Obecnie przyglądamy się tej sprawie i jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - dam znać.

Pozdrawiam,

_Kalina

• @Joycob5 bo to tak właśnie jest. 10 godzin. Jak chcesz pograć dłużej to musisz kupić wersję Pro. Tzn nie zwykły EA Play tylko EA Play Pro. 

• Tak jest, ale w przypadku gier które dopiero zostały wydane np. taka FIFA gdzie jest 10 godzin w zwykłym EA Play a po około 9 miesiącach jest całkowicie dostępna. ME Andromeda została wydana w 2017 i jak napisałem, jeszcze niedawno była całkowicie dostępna w zwykłym EA Play jednak coś się zepsuło. Sprawdziłem nawet inne regiony Ps Store to się okazało, że w USA jest dostępna, a w Europejskich krajach już nie. Ale nie naprawili tego do tej pory więc kupiłem na Steamie podczas promocji. A poza tym to na PS4 nie ma EA Play Pro tylko jest zwykłe.

• @Joycob5 nie ważne czy jest czy nie. To jest właśnie minus. Ja akurat posiadam Xbox'a i też mam EA Play, ale zwykłego. Tak po wprawdzie jeszcze nie testowałem w całości, ale jeśli chodzi o Xbox Game Pass to na głównym koncie EA widnieje mi tylko zwykły EA Play. Na PlayStation zapewnie tak samo. Także to nie ważne czy jest czy nie, dostajesz tylko zwykłego EA Play.
    Wracając do tematu. To nie wypada to zgłosić do EA i PlayStation jednocześnie, że jest taki problem? A nie pisać tutaj?

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!577 PostsLatest Activity: 10 days ago