dawidgoral2 years agoPAD DO PS5Jak skonfigurować pada od ps5 do eq ponieważ nie działa i działa jako myszka
Featured PlacesEA Play Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 2 days ago606 Posts
EA Play Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 2 days ago606 Posts
Recent DiscussionsPROBLEM Z ABONAMENTEM Witam, Przeszukalem chyba wszystko (prawie wszystko, tematy na ea nie chcą mi sie wcale załadować). Problem polega na tym, że EA chce pobierać opłatę za abonament EA play pro, pomimo że wygasło już...Problem z kontem i zmianą adresu e-mail Dzień dobry, Mam od kilkunastu lat konto przypisane do adresu e-mail, na platformie z której już nie korzystam i nie chcę korzystać. Chciałbym, żeby konto EA było powiązane z moim adresem na poczci...Abonament czy jest możliwośc cofnięcia subskrypcji na moim koncie w tym samym dniu w ktorym przeszla platnosc , nie użyłem jeszcze zadnego z benefitow ea play pro FC 26 nie włącza sie Po wczorajszej aktualizacji FC 26 nie włącza się. Zainstalowałem jeszcze raz i ten sam błąd Zhakowane konto Witam serdecznie, ktos zhakowal mi konto o ID housey183. Wczesniej byl tam przypisany email mailto:[edit: email address removed] a teraz jest jakis inny i przy kazdej probie zalogowania albo zmiany h...