Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums Polski
  3. EA Play

Forum Discussion

dawidgoral's avatar
dawidgoral
2 years ago

PAD DO PS5

Jak skonfigurować pada od ps5 do eq ponieważ nie działa i działa jako myszka

pc
No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for EA Play

EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!
Latest Activity: 2 days ago
606 Posts

Recent Discussions

• Frothuwer's avatar

PROBLEM Z ABONAMENTEM

Witam, Przeszukalem chyba wszystko (prawie wszystko, tematy na ea nie chcą mi sie wcale załadować). Problem polega na tym, że EA chce pobierać opłatę za abonament EA play pro, pomimo że wygasło już...
    Frothuwer
    2 days ago
  • MastaIV's avatar

Problem z kontem i zmianą adresu e-mail

Dzień dobry, Mam od kilkunastu lat konto przypisane do adresu e-mail, na platformie z której już nie korzystam i nie chcę korzystać. Chciałbym, żeby konto EA było powiązane z moim adresem na poczci...
    MastaIV
    3 days ago
  • 4funf's avatar

Abonament

czy jest możliwośc cofnięcia subskrypcji na moim koncie w tym samym dniu w ktorym przeszla platnosc , nie użyłem jeszcze zadnego z benefitow ea play pro
    4funf
    11 days ago
  • Stendeusz's avatar

FC 26 nie włącza sie

Po wczorajszej aktualizacji FC 26 nie włącza się. Zainstalowałem jeszcze raz i ten sam błąd
    Stendeusz
    13 days ago
  • blaciajanek21's avatar

Zhakowane konto

Witam serdecznie, ktos zhakowal mi konto o ID housey183. Wczesniej byl tam przypisany email mailto:[edit: email address removed] a teraz jest jakis inny i przy kazdej probie zalogowania albo zmiany h...
    blaciajanek21
    16 days ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.