Forum Discussion
Poproszę, abyście spróbowali podłączyć konsolę do alternatywnego połączenia internetowego jeśli to nie pomoże to poproszę Was o poniższe informacje:
- PSN ID
- Data i godzina wystąpienia błędu (przybliżona)
- Ewentualny komunikat który włącza się podczas uruchamiania aplikacji (zrzut ekranu)
- Wszystkie dotychczas wykonane przez Was kroki, aby ten problem rozwiązać
Sprawdzilem na innym necie - jest to samo.
Psnid - gdziki
Czas wystapienia 31/08/2020 15:10
Wykonane:
*reinstalacja ea play
*przebudowa bazy (uruchomienie konsoli w bezpiecznym trybie)
*przywrocenie licencji
Nic nie pomaga:/
Co do komunikatu to dokladnie jest taki:
„Błąd
O nie! Wyglada na to, ze cos poszlo nie tak
Zamknij aplikacje i sprobuj ponownie. Wiecej informacji na stronie ea.com/unable-to-connect.
Ponow”
Pozdrawiam
GI
- 5 years ago
Komunikat w zalaczeniu
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Dzięki za odpowiedź @gdziki12 🙂
Połączyłem inne dyskusje na forum w jedną dla lepszej nawigacji, poproszę pozostałych o przesłanie informacji:
- PSN ID
- Data i godzina wystąpienia błędu (przybliżona)
- Ewentualny komunikat który włącza się podczas uruchamiania aplikacji (zrzut ekranu)
- Wszystkie dotychczas wykonane przez Was kroki, aby ten problem rozwiązać
Wydzieliłem Wasze posty z innej dyskusji i przeniosłem tutaj
- 5 years ago
Na koncie wojtek745 nie działa, na innych działa. Zrobione wszystko co było możliwe:
Reset internetu, przywrócenie licencji, odbudowa bazy danych, reinstalacja, reset routera, zmiana dostawcy internetu itd.
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Hej @wojtek745
Czy mógłbyś podać PSN ID na których aplikacja działa poprawnie? Czy są one powiązane z tym samym kontem EA?
Dziękuję wszystkim za Wasze zgłoszenia!
- 5 years ago
U mnie to samo co u poprzedników. Id lhabir92. Robiłem restart itp nic nie pomogło. Załączam screen
- 5 years ago@gdziki12 Ja mam numer do ea Polska kontakt i playstation z aplikacjia może być problem po stronie PlayStation ja to do nich zgłosiłem się zajmują tym
About EA Play
Recent Discussions
Problem z Xbox - EA
Solved13 days ago- 14 days ago
- 23 days ago
- 23 days ago
- 2 months ago