Forum Discussion
Na koncie wojtek745 nie działa, na innych działa. Zrobione wszystko co było możliwe:
Reset internetu, przywrócenie licencji, odbudowa bazy danych, reinstalacja, reset routera, zmiana dostawcy internetu itd.
Hej @wojtek745
Czy mógłbyś podać PSN ID na których aplikacja działa poprawnie? Czy są one powiązane z tym samym kontem EA?
Dziękuję wszystkim za Wasze zgłoszenia!
- 5 years ago
Witam, mam problem z uruchomieniem aplikacji EA Play, appka się załącza, ładuje i wyskakuje błąd (O nie! Wygląda na to że coś poszło nie tak). Postępuje według dalszych instrukcji i nic. Dodam że subskrypcja jest aktualna, konta powiązane. (ID psn- busel1993 , ID EA- busel1993)
- 5 years ago
Daj znać prosze jak cos sie uda. Bo widze ze od EA nic sie nie dowiemy
- 5 years ago
Wszystko sprawdzone resety porobione subskrypcja opłacona do sierpnia 2021. Co może użytkownik laik zrobić wiecej?
- 5 years ago
Gry w sklepie ps store można normalnie pobierać mając abonament aktywny. Nie działa natomiast bezpośredni sklep ea play. Wystarczy znaleść gry ze ea play w sklepie ps store i pobrać.
- 5 years ago@PL_LOPEZ_PL dziękuję Ci bardzo!!!
- 5 years ago
Ktoś wie jak włączyć to całe Ea play każda opcja podana przez was na forum nie pomaga dodam iż przed aktualizacja i zmiany nazwy wszystko działało platforma to ps4 a mój id to Bialykruk18
- 4 years ago
Wystarczy zalogować się na stronie ea w moim przypadku, ea raz na jakiś czas dezaktywuje konto ea i trzeba się przez przeglądarkę u nich na stronie zalogować u mnie pomogło
About EA Play
Recent Discussions
Problem z Xbox - EA
Solved11 days ago- 12 days ago
- 21 days ago
- 21 days ago
- 2 months ago