Forum Discussion

EA_Kalina's avatar
EA_Kalina
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
2 years ago

Re: Czy mogę uzyskać zwrot pieniędzy za EA Play

Hej @xeooo00 

Na pewno możesz anulować  członkostwo w EA Play w dowolnym momencie trwania abonamentu. Po potwierdzeniu chęci rezygnacji zachowasz wszystkie korzyści przysługujące abonentom aż do ostatniego dnia bieżącego okresu rozliczeniowego.

Skontaktuj się z nami bezpośrednio np. poptrzez czat, aby indywidualnie ustalić czy inne opcje są dostępne. Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ 

Pozdrawiam,

_Kalina

3 Replies

• odpowiedź EA_Kalina jest nieprecyzyjna. Pytanie brzmiało czy można uzyskać zwrot pieniędzy po rezygnacji z EA Pay. Doprecyzuję. Jeżeli wykupiłeś na rok i w trakcie zrezygnujesz, to twój okres rozliczeniowy trwa rok od daty zakupu, jeżeli wykupiłeś na miesiąc i w trakcie zrezygnujesz to twój okres rozliczeniowy trwa miesiąc od daty zakupu. Nie dostaniesz zwrotu za różnicę od daty rezygnacji do końca okresu rozliczeniowego, a kolejny abonament nie zostanie odnowiony. Jeżeli wykupiłeś EA pay na rok i w trakcie zrobisz upgreate do EA pay PRO to różnica od dnia upgrate do końca okresu rozliczeniowego za EA Pay zostanie zwrócona. Na swoim profilu widnieje kwota zwrotu. Piszę na podstawie moich doświadczeń z FIFA 23 jak jest z FC 24 jeszcze nie wiem właśnie dokonałem Upgreate do EA pay PRO ale jeszcze zwrotu za EA pay nie otrzymałem.

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!574 PostsLatest Activity: 4 days ago