Forum Discussion

Oliwkazs's avatar
Oliwkazs
Newcomer
3 months ago
Solved

Ea play

Witam kupiłem ea play przed ps store i  chialem na 1 miesiąc mieć ta subskrybuje ale zapominałem ja anulować i chce zwrot ale na infolinię ps mówią że to nie ich produkt i nie mogą mi dać zwrotu a chce na EA zrobić zwrot i nie pokazuje mi w historii zamówień że kupiłem i nie mogę zwrócić a mam z banku że pobrało mi z konta co mogę zrobić?

• Hej Oliwkazs​ 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA czy też transakcjami w EA app.  W tej sytuacji, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio. Jak skontaktować się z doradcą EA? 

Na ogół EA Play nie podlega zwrotowi, ale warto jak najszybciej porozmawiać z naszym doradcą poprzez czat, czy istnieje możliwość dokonania zwrotu np. w ramach wyjątku.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej Oliwkazs​ 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA czy też transakcjami w EA app.  W tej sytuacji, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio. Jak skontaktować się z doradcą EA? 

Na ogół EA Play nie podlega zwrotowi, ale warto jak najszybciej porozmawiać z naszym doradcą poprzez czat, czy istnieje możliwość dokonania zwrotu np. w ramach wyjątku.

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!599 PostsLatest Activity: 14 hours ago