Forum Discussion

kubazgaming's avatar
2 years ago
Solved

subskrypcja gamepass z ea nie działa

Witam, mam problem z game passem. mianowicie nie mogę zainstalować gier z ea play ponieważ odsyła minie do aplikacji i pokazuje plan który mogę kupić a mam już ultimate...

dodam że przeinstalowywałem już apke xbox i ea i nic to nie daje. czyszczenie pamięci podręcznej aplikacji też nic. konta xbox i ea są powiązane. co jeszcze można zrobić żeby to zadziałało?

• Hej @kubazgaming 

Dzięki za Twój wpis i opis kroków, które masz już za sobą.

Upewnij się jeszcze, że z Twoim kontem EA jest połączone to właściwe konto Xbox - czyli zajrzyj na stronę Połączeń w ustawieniach konta EA, by sprawdzić, czy masz połączony profil Xbox, z poziomu którego został wykupiony Xbox Game Pass Ultimate.

Dodatkowo uruchamiaj gry bezpośrednio z poziomu aplikacji Xbox a do EA App zaloguj się danymi konta Xbox na którym został zakupiony Xbox Game Pass Ultimate.

Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,

_Kalina

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @kubazgaming 

Dzięki za Twój wpis i opis kroków, które masz już za sobą.

Upewnij się jeszcze, że z Twoim kontem EA jest połączone to właściwe konto Xbox - czyli zajrzyj na stronę Połączeń w ustawieniach konta EA, by sprawdzić, czy masz połączony profil Xbox, z poziomu którego został wykupiony Xbox Game Pass Ultimate.

Dodatkowo uruchamiaj gry bezpośrednio z poziomu aplikacji Xbox a do EA App zaloguj się danymi konta Xbox na którym został zakupiony Xbox Game Pass Ultimate.

Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,

_Kalina

• Właśnie się zorientowałem że musiałem się zalogować na ea danymi z konta xbox ponieważ moje na którym zawsze grałem np we fife nie pozwala na instalowanie gier. Trochę dziwnie ale cóż... problem rozwiązany. dzięki! 

Featured Places

Node avatar for EA Play

EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 6 hours ago
613 Posts