Forum Discussion
19 Replies
mam dokładnie taką samą sytuację, oprócz tego aplikacja nie chce się zainstalować na komputerze stacjonarnym, a na laptopie wszystko jest ok.
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
W chwili obecnej Xbox Game Pass Ultimate umożliwia dostęp do EA Play tylko na konsolach Xbox. Dostęp dla komputerów PC został przesunięty na rok 2021, więcej informacji znajdziecie tutaj.
Witam, zakupiłem abonament Ultimate Xbox Game Pass i po połączeniu kont, dalej nie moge grać w gry EA. To jest jakiś ponury żart? Na stronie Xbox Game pass jest ogromny obrazek nowej gry Star Wars, gdzie po zakupie abonamentu no nie da się w te Star Warsy pograć? Czuje się conajmniej oszukany ☹️
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Hej @Wizzardius
Połączyłem Twój temat z innym, w którym został poruszony podobny problem.
no i mamy 2021 a nadal nie mamy ea play
Mam kupione Xbox game pass ultimate i chciałbym mieć ea play na pc. Czy ktoś wie jak to zrobić? Prosze o szybka pomoc
- @Batus698 Xbox dał do zrozumienia, że możemy się póki co nie doczekać połączenia platform na pc.
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
A może jakaś odpowiedź kiedy będzie dostępna biblioteka tak mocno reklamowana przez Microsoft? A jak się okazuję jest to tylko wprowadzanie w błąd.
Do tego Administrator zamiast napisać raz konkretnie o co chodzi to łączy posty bez żadnego rozwiązania.
Czy EA Play dalej nie jest dostępne z xbox game pass ultimate na pc?
About EA Play
Recent Discussions
- 4 hours ago
Powiązane konta STEAM
Solved2 days ago- 5 days ago
- 5 days ago