Forum Discussion
19 Replies
- wikaryr5 years agoNot applicable
mam dokładnie taką samą sytuację, oprócz tego aplikacja nie chce się zainstalować na komputerze stacjonarnym, a na laptopie wszystko jest ok.
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
W chwili obecnej Xbox Game Pass Ultimate umożliwia dostęp do EA Play tylko na konsolach Xbox. Dostęp dla komputerów PC został przesunięty na rok 2021, więcej informacji znajdziecie tutaj.
- Wizzardius5 years agoNot applicable
Witam, zakupiłem abonament Ultimate Xbox Game Pass i po połączeniu kont, dalej nie moge grać w gry EA. To jest jakiś ponury żart? Na stronie Xbox Game pass jest ogromny obrazek nowej gry Star Wars, gdzie po zakupie abonamentu no nie da się w te Star Warsy pograć? Czuje się conajmniej oszukany ☹️
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Hej @Wizzardius
Połączyłem Twój temat z innym, w którym został poruszony podobny problem.
- PsYcHoTaTaa015 years agoNot applicable
no i mamy 2021 a nadal nie mamy ea play
- Batus6985 years agoNot applicable
Mam kupione Xbox game pass ultimate i chciałbym mieć ea play na pc. Czy ktoś wie jak to zrobić? Prosze o szybka pomoc
- freczka15 years agoNot applicable@Batus698 Xbox dał do zrozumienia, że możemy się póki co nie doczekać połączenia platform na pc.
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
- leong7895 years agoNot applicable
A może jakaś odpowiedź kiedy będzie dostępna biblioteka tak mocno reklamowana przez Microsoft? A jak się okazuję jest to tylko wprowadzanie w błąd.
Do tego Administrator zamiast napisać raz konkretnie o co chodzi to łączy posty bez żadnego rozwiązania.
- K1t5un3_2215 years agoNot applicable
Czy EA Play dalej nie jest dostępne z xbox game pass ultimate na pc?