Forum Discussion

Sk8cik's avatar
5 years ago
Solved

Zmiana języka The Escapists

Mam problem, pobrałem The Escapists z EA Play, ale w  ustawieniach nie ma możliwości zamiany języka na polski, mimo że w plikach gry jest język polski, a kiedyś już grałem w tą grę po polsku. I pytanie czy da się jakoś zmienić ten język?

• @Sk8cik Witam. Na stronie napisane jest że obsługiwane języki to Deutsch (DE), English (US), Español (ES), Français (FR), Italiano. Polski w tej grze jest dostępny ale trzeba go pobrać przez nie oficjalna witrynę poszukaj informacji w Google lub Youtube. Poszukaj sam wpisując w Google lub Youtube "jak ustawić język polski w the Escapists ". Powodzenia🙂

1 Reply

• @Sk8cik Witam. Na stronie napisane jest że obsługiwane języki to Deutsch (DE), English (US), Español (ES), Français (FR), Italiano. Polski w tej grze jest dostępny ale trzeba go pobrać przez nie oficjalna witrynę poszukaj informacji w Google lub Youtube. Poszukaj sam wpisując w Google lub Youtube "jak ustawić język polski w the Escapists ". Powodzenia🙂

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!580 PostsLatest Activity: 3 days ago