Forum Discussion

gitrafona1312's avatar
2 years ago
Solved

ZWROT PIENIEDZY EA PLAY PRO

Witam w poniedziałek rano EA pobrało z mojego konta 60 złotych za usługę mimo że karta kredytowa była odłączona od konta EA, nie jestem już zainteresowany przedłużaniem pakietu. Czy istnieje możliwość zwrotu środków żadna gra nie została pobrana ani nic z usługi EA PLAY PRO nie zostało użyte 

• Hej @gitrafona1312 

Abonamenty EA Play nie podlegają zwrotowi. Istnieją pewne odstępstwa, które pozwalają nam przyjąć zwrot pod określonymi warunkami. Proszę skonsultuj to z nami bezpośrednio poprzez czat.

Pozdrawiam,

_Kalina

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @gitrafona1312 

Abonamenty EA Play nie podlegają zwrotowi. Istnieją pewne odstępstwa, które pozwalają nam przyjąć zwrot pod określonymi warunkami. Proszę skonsultuj to z nami bezpośrednio poprzez czat.

Pozdrawiam,

_Kalina

• No tak próbowałem pisać do działu pomocy EA, rozpocząłem "nową sprawę" jednak nie dostałem żadnej odpowiedzi status sprawy wyświetla się jako "rozwiązane" lecz nikt z EA nie podjął próby kontaktu ze mną czy zwrotu bo dalej na moim koncie funkcjonuje pakiet EA PLAY PRO. A gdy klikam w "Porozmawiaj z Nami" wyskakuje komunikat : "czat nie jest w tej chwili dostępny" 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@gitrafona1312  informacja o braku dostępnych kanałów jest wyświetlana, kiedy trzeba porozmawiać z jednym z naszych doradców na czacie a aktualnie wszyscy doradcy  zajęci. Proszę sprawdź później, czy ktoś jest już dostępny. 

Featured Places

Node avatar for EA Play

EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 19 days ago
612 Posts