bnyf7b0cns3qNew Novice2 months agoanti tamper pomocy ? zweryfikowałem spójnośc plików kilka razy nie pomogło restartowałem komputer też nie pomogło aktualizowałem karte graficzną nie używam pedałów i kierownicy. Zrzut ekranu (3).png1 MB
bnyf7b0cns3qNew Novice2 months agonie działa mam windowsa 11 nie mam oc od piewszego uruchomienia pojawia się błąd
Featured PlacesF1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 11 days ago269 Posts
F1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 11 days ago269 Posts
Recent DiscussionsPRZYGOTUJ SIĘ NA NOWĄ ERĘ W SZÓSTYM SEZONIE Nowa era Formula 1® zbliża się wielkimi krokami, więc ćwicz swoje umiejętności wyścigowe dzięki kilku zawodom, które pojawią się w F1® 25. Od 4 marca do 3 czerwca podium czeka na PlayStation®5, Xbo...F1 25 witam mam problem z nagrodami na wstepnie dodam rozłączałem konto nawet przewinstalowałem system nic nie pomogłe ea help nie pomogło nie potrafią zmagam się z tym od paru miesiecy kupione gry na stea...F1 25 PS5 EA Racenet Problem I have the problem with ea racenet on ps5. Every time when i try to enter the leagues in game i had that error. Does anyone had that problem before and know how to solve it? I tried restarting and re...account suspended Witam mam poważny błąd, po skończeniu subskrypcji ea play postanowiłem zakupić grę a moje konto po pierwszym odpaleniu zostało "zablokowane". Oczywiście na koncie nie ma żadnych banów a ea help od ...SEZON 5 ŚWIĘTUJE WIELKIE HISTORIE Z 2025 ROKU Emocjonujące zakończenie, koronacja nowego mistrza i przykuwające uwagę wydarzenia w całej stawce – sezon 2025 Formula 1® jest z pewnością wart zapamiętania. W F1® 25 chcemy uczcić niektóre elektr...