pawel567New Ace2 years agoBłąd w nazwie pogody w wersji polskiej Produkt : F1 23 Platforma : Steam-PC Podaj model swojej platformy. PC Podsumuj swój błąd Podsumuj swój błąd Jeśli chcesz sprawdzić pogodę, musisz podać "raport meteo", co jest niepoprawne, zamiast...Show More
EA_PulsarCommunity Manager2 years agoDzięki za twoje zgłoszenie @pawel567 Przekażemy je do odpowiedniego działu. Pozdrawiam, EA_Pulsar
Featured PlacesF1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 4 hours ago267 Posts
F1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 4 hours ago267 Posts
Recent DiscussionsF1 25 PS5 EA Racenet Problem I have the problem with ea racenet on ps5. Every time when i try to enter the leagues in game i had that error. Does anyone had that problem before and know how to solve it? I tried restarting and re...account suspended Witam mam poważny błąd, po skończeniu subskrypcji ea play postanowiłem zakupić grę a moje konto po pierwszym odpaleniu zostało "zablokowane". Oczywiście na koncie nie ma żadnych banów a ea help od ...SEZON 5 ŚWIĘTUJE WIELKIE HISTORIE Z 2025 ROKU Emocjonujące zakończenie, koronacja nowego mistrza i przykuwające uwagę wydarzenia w całej stawce – sezon 2025 Formula 1® jest z pewnością wart zapamiętania. W F1® 25 chcemy uczcić niektóre elektr...Gra nie widzi kierownicy Witam, kupiłam grę F1 25 i nie widzi mojej kierownicy. Moja kierownica to Thrustmaster t300 (jest na liscie kompatybilnych z grą) mam aktualne sterowniki, kierownica działa w innych grach. Próbowałam...Crash do pulpitu Mam poważny problem ponieważ gdy wlacze tyb grand prix (bo chialbym sprawdzic jakie mam tempo do botow na danym poziomie trudnosci) badz tryb podzielonego ekranu, tak tez w sekcji ustawien, w sensie ...