Forum Discussion

r083rtf1's avatar
r083rtf1
Seasoned Hotshot
2 years ago

Better F1

Kariera
Dlaczego w mojej karierze w F2, gdy wyjeżdżam na tor więcej niż raz w kwalifikacjach, w głównym wyścigu nie mam do dyspozycji nowych twardych opon, tylko używane ze sprintu? Jeśli zakwalifikuję się TYLKO raz, mam wszystkie nowe opony dostępne na sprint i wyścig główny.

Inne zmiany i ulepszenia:

Pełna kontrola nad samochodem w PITLANE od wyjazdu z garażu do zatrzymania się przed garażem w treningach, kwalifikacjach i próbie czasowej.

Możliwość wyjazdu z garażu i zatrzymania się na końcu PITLANE przed rozpoczęciem sesji treningowej i kwalifikacji. Test rozpoczyna się po treningu.

Każda sesja (trening, kwalifikacje, wyścig) powinna trwać do momentu, gdy ostatni kierowca [SI] ukończy okrążenie i wróci do garażu. Opcjonalnie zakończ sesję po upływie czasu.

Możliwość zaprogramowania przycisku neutralnego w sterowniku [gear N].

Testy przedsezonowe kariery z możliwością wyboru 1 sesji (4 godziny), 2 sesji (4 godziny każda) lub 3 sesji (4 godziny każda). Podczas testów różne programy treningowe z możliwością zdobywania punktów za rozwój samochodu. Również testy w sezonie i po sezonie.

Tworzenie zawodnika jak w NHL, FC24... wzrost, waga, fryzury, kolor oczu, kolor skóry. Twoje imię i nazwisko na garniturze... Twoje własne okrzyki radości [nagrane przez mikrofon i zapisane w grze].

W próbie czasowej możesz wybrać opony i wyjechać z garażu z pełnym bakiem paliwa i zawsze nowymi oponami. Możliwość jazdy do wyczerpania paliwa lub zużycia opon.

Obsługa monitorów 32:9 w opcjach graficznych. [Aktualnie ustawiając proporcje ekranu na AUTO, obraz jest nienaturalnie rozciągnięty]

Obraz HDR10 jest zbyt ciemny, zwłaszcza przy słonecznej pogodzie. Zacienione obszary są zbyt ciemne.

Szczegółowy system oceny umiejętności zawodnika:- reakcja na starcie- hamowanie
- pokonywanie zakrętów (wolno, średnio, szybko)- wyprzedzanie- obrona pozycji
- ustawianie samochodu
- strategia
- czysta jazda (unikanie kar)
- tempo kwalifikacyjne

- tempo wyścigowe

- doświadczenie
ogólna ocena, która ułatwiłaby wybór poziomu SI

Featured Places

Node avatar for F1® Dyskusja o serii

F1® Dyskusja o serii

Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 4 hours ago
251 Posts