Forum Discussion

ProPlayer1239's avatar
3 years ago
Solved

co zrobić gdy usunął się mój cały postęp w grze f1 22

weszłem do gry i nagle wszystko mi się usuneło proszę o pomoc

• Jeśli na Twoim komputerze zainstalowane  jakieś programy do synchronizacji plików w chmurze (Dropbox, OneDrive) wyłącz je na czas uruchamiania gry. 

Utraconych zapisów nie uda się już odzyskać, ale dodatkowo kliknij ikonę gry w aplikacji EA i wybierz menu z trzema kropkami, w którym znajdziesz opcję Napraw”. To zweryfikuje dla nas pliki gry. 

Upewnij się także czy grasz z poziomu konta administratora windows (jeśli masz kilka kont na PC). 

4 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @ProPlayer1239 

Mogę zapytać na jakiej platformie grasz dokładnie? Czy w czasie ostatniego zamykania gry pojawił się jakiś błąd, lub czy gra została zamknięta nagle, bez przejścia do menu? 

• @EA_Pulsar Platforma origin. Nic mi się nie pokazało wyszłem z gry i po godzinie wchodzę do formuły i karze mi ponownie wszystko zaakceptować regulamin itp. I tak oto wszystko straciłem
  • EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Jeśli na Twoim komputerze zainstalowane  jakieś programy do synchronizacji plików w chmurze (Dropbox, OneDrive) wyłącz je na czas uruchamiania gry. 

Utraconych zapisów nie uda się już odzyskać, ale dodatkowo kliknij ikonę gry w aplikacji EA i wybierz menu z trzema kropkami, w którym znajdziesz opcję Napraw”. To zweryfikuje dla nas pliki gry. 

Upewnij się także czy grasz z poziomu konta administratora windows (jeśli masz kilka kont na PC). 

Featured Places

Node avatar for F1® Dyskusja o serii

F1® Dyskusja o serii

Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 2 months ago
258 Posts