Forum Discussion

DDr3wnOO's avatar
2 years ago
Solved

Dlaczego nie liczy mi czasu na próbie czasowej f1 22?

Zmagam się z problemem, że wchodzę na próbę czasową, kręcę okrążenia i czas oczywiście się nalicza, ale kiedy wchodzę w ranking, to nie pokazuje żadnego mojego czasu, tak jakbym żadnego nie wykręcił.

• Hej,

Spróbuj skorzystać z funkcji sprawdzania spójności plików gry na steamie. Wiele osób zgłaszało, że tylko ta czynność wystarczała do rozwiązania problemu z niezapisywaniem czasów.

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @DDr3wnOO 

Dzięki za Twój wpis i przepraszam za późna odpowiedź.

Jeśli problem wciąż występuje napisz nam na jakiej platformie grasz w F1 22 i czy masz juz za sobą jakieś kroki.

Pozdrawiam,

_Kalina

• DDr3wnOO's avatar
    DDr3wnOO
    2 years ago

W f1 22 gram na PC na steam.

Jeśli chodzi o kroki to, oczywiście próbowałem resetować grę, komputer lecz dalej bez zmian.

Warto zaznaczyć że czasy, które wykręcałem jakiś czas temu się zapisały i są w tabeli, tylko problem nagle się pojawił i żadnego nowego czasu nie chce zapisać.

• Revan2000s's avatar
    Revan2000s
    Hero+
    2 years ago

Hej,

Spróbuj skorzystać z funkcji sprawdzania spójności plików gry na steamie. Wiele osób zgłaszało, że tylko ta czynność wystarczała do rozwiązania problemu z niezapisywaniem czasów.

• @EA_Kuba Mam identyczny problem na PS4 nie zalicza mi czasy wyłącznie na torze w Australii. Mimo ze widniej w rankingu po wyjściu do menu próba czasowa mam Najlepszy czas: NA

About F1® Dyskusja o serii

Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.173 PostsLatest Activity: 7 days ago