Forum Discussion

Mati20130319's avatar
Mati20130319
Newcomer
6 days ago

F1 2025 Steam błąd magazynu zdalnego

Przestało mi działać F1 2025. Zrobiłem aktualizacje sterowników karty.  Odinstalowałem F1 i zainstalowałem ponownie na steam. Pojawia się komunikat błąd magazynu zdalnego lub nieudane wczytywanie. Gra nie działa także przy wyborze opcji bez zapisu.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 days ago

Hej Mati20130319​ 

Z tego co opisujesz, najbardziej wygląda to na problem z synchronizacją zapisów w chmurze (Steam Cloud), a nie samą grą czy sterownikami. Ten „błąd magazynu zdalnego” zwykle pojawia się, gdy pliki zapisu są uszkodzone albo nie mogą się zsynchronizować.

• U innych graczy pomagało odświeżenie zapisów i chmury. Na początek wyłącz synchronizację Steam Cloud dla tej gry w ustawieniach Steam, uruchom grę i sprawdź czy się włączy. Jeśli tak, zamknij ją i włącz chmurę z powrotem.
    • Możesz też wejść w folder z zapisami gry (Documents > My Games > F1 2025) i tymczasowo przenieść pliki zapisu w inne miejsce, żeby gra stworzyła nowe od zera.
    • Dodatkowo sprawdź pliki gry w Steam (właściwości > pliki zainstalowane > sprawdź spójność), bo czasem przy tym błędzie coś się nie do końca poprawnie wczytało.
    • Na koniec zrób pełne odświeżenie sesji - zamknij Steam, uruchom komputer ponownie i spróbuj jeszcze raz.

Daj znać jak Ci poszło.

Featured Places

Node avatar for F1® Dyskusja o serii

F1® Dyskusja o serii

Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 3 days ago
270 Posts