F1 22 Crash gry przy wczytywaniu
Crash gry podczas wczytywania...
Witam zainstalowałem dzisiaj F1 22 w EA App niestety po zainstalowaniu oraz uruchomieniu gry wszystko jest dobrze do momentu gdy po wszystkich "reklamach" mamy nacisnąć dowolny przycisk, w tym momencie wyskakuje wczytywanie i lądujemy na pulpicie... Kroki które już poczyniłem są następujące trzy krotny reisntall gry oraz naprawa, instalacja gry na nowym dysku, uruchamianie jako administrator, przywrócenie gry i save do stanu zerowego. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu ponieważ tylko w przypadku F1 takowy problem występuje.
Hej @_Kpt_Bery_
Dzięki za Twoje zgłoszenie i plik DxDiag.
Zauważyłem w nim, że problemy pojawiały się również w innych grach (FIFA 22, Cyberpunk, World of Tanks), nie jestem pewny czy objawiały się w ten sam sposób, nie mniej zdaje się, że są powodowane przez ten sam błąd (opisu błędów wyglądają bardzo podobnie).
Zacznij proszę od aktualizacji systemu operacyjnego do najnowszej wersji ponieważ, zdaje się być nie zaktualizowany (10.0, Build 19042). Mam tu na myśli aktualizację Windows 10, nie migrację do Windows 11.
Błąd z DtsApo4Service.exe wskazywałby na niepoprawne działanie aplikacji związanej z dźwiękiem przestrzennym. Jeśli korzystasz z dodatkowego oprogramowania, które wykorzystuje tę technologię zaktualizuj ją, lub sprawdź aktualizację sterownika dźwięku.
Ostatecznie, zauważyłem błędy związane z biblioteką KERNELBASE.dll, pomimo tego, że błąd pojawił się przy uruchomieniu innej aplikacji, dla pewności poproszę Cię o sprawdzenie spójności systemu operacyjnego kontrolerem plików systemowych: