opuchPL3 years agoF1 22 pakiet edycji mistrzowskiej brak zawartości Kupiłem pakiet zawartości z edycji mistrzowskiej i zawartość przedsprzedażową a otrzymałem jedynie 18k pitcoinów. Gdy wchodzę w supersamochody i wybieram safety car pokazuje żebym kupił ten pakiet a ...Show Moreasasa-min.png731 KBunknown-min.png94 KBunknowsn-min.png827 KB
AvalayyaHero+3 years ago@opuchPL Jest to problem globalny, ja również mam tak samo, musimy po prostu czekać na rozwiązanie tego problemu, ea oczywiście o tym wie.
opuchPL to Avalayya3 years agoOkej rozumiem. Czyli ea standardowo nie potrafi ogarnąć ich gry. Czego ja oczekiwałem...
Featured PlacesF1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 1 day ago261 Posts
F1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 1 day ago261 Posts
Recent DiscussionsF1 25 – crash do pulpitu przy uruchamianiu kariery i eventów F1 World Cześć, mam poważny problem z F1 25 polegający na natychmiastowym crashu do pulpitu w określonych trybach gry. Gra crashuje 1–2 sekundy po kliknięciu w: Karierę dwuosobową Niektóre konkretne...anti tamper pomocy ? zweryfikowałem spójnośc plików kilka razy nie pomogło restartowałem komputer też nie pomogło aktualizowałem karte graficzną nie używam pedałów i kierownicy. Problem z kierownicą Moza r9v3 Witam mam pytanie jak rozwiązać problem nie działającej płynnie kierownicy przy niskich prędkościach w grze f1 2025 chyba że może tak powinno być, lecz wątpię ponieważ w innych grach acc, ac nigdy cz...Problem z freezami gry Cześć, od bardzo dawna męczę się z F1 25, która podczas wyścigu wystepuje freez. Freezy objawiają się tak, że obraz stoi, dźwięk znika, sterowanie przestaje działać i muszę zamykać F1 25 Men...Przewijanie Mam pytanie. Od paru dni gram w f1 25 i nie dziala mi przewijanie sama powtórka działa, lecz nie mam napisanie wznów lub resume (w angielskiej wersji) Chciałbym dowiedzieć się jak odpalić ten tryb...