suchotnik732 years agoF1 23 nie chce się włączyć się Witam, podczas próby uruchomienia gry F1 23 pisze normalnie "przygotowanie do uruchomienia gry" oraz aplikacja EA się wyłącza, jednak po ok. 15 sec (tyle mniej więcej trwała "sesja", czyli próba włąc...Show More
EA_KubaCommunity Manager2 years agoHej @suchotnik73 Daj nam znać czy udało Ci się uporać z problemem.
Featured PlacesF1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 2 months ago258 Posts
F1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 2 months ago258 Posts
Recent DiscussionsProblem z freezami gry Cześć, od bardzo dawna męczę się z F1 25, która podczas wyścigu wystepuje freez. Freezy objawiają się tak, że obraz stoi, dźwięk znika, sterowanie przestaje działać i muszę zamykać F1 25 Men...Przewijanie Mam pytanie. Od paru dni gram w f1 25 i nie dziala mi przewijanie sama powtórka działa, lecz nie mam napisanie wznów lub resume (w angielskiej wersji) Chciałbym dowiedzieć się jak odpalić ten tryb...Problem z Javelin Anticheat Witam Czy możecie mi pomóc co może blokować uruchmoenie F1 25. Gra zatrzymuje się w trakcie uruchamiania po aktualizacji jak się odpalana usługa Javelin Anticheat. Podobnie blokuje mi uruchomienie F...Tragiczne lagi w F125 Niedawno zmieniłem komputer, komputer spełnia wszystkie potrzebne wymagnia techniczne do odpalenia gry F1 25. Po włączeniu pojawiają mi się ogromne lagi, które występują cały czas. Ustawienia graficz...Błąd innej wersji gry w F1 25 Kiedy próbowałem dołączyć (jak to zwykle robię) do zawodów na zaproszenie pojawił się błąd: Wersja gry wykorzystywana w grze jest inna. O co tu chodzi? Jakie są wersje gry? Ja mam najnowszą aktualiz...