suchotnik732 years agoF1 23 nie chce się włączyć się Witam, podczas próby uruchomienia gry F1 23 pisze normalnie "przygotowanie do uruchomienia gry" oraz aplikacja EA się wyłącza, jednak po ok. 15 sec (tyle mniej więcej trwała "sesja", czyli próba włąc...Show More
Featured PlacesF1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 19 days ago269 Posts
F1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 19 days ago269 Posts
Recent DiscussionsPRZYGOTUJ SIĘ NA NOWĄ ERĘ W SZÓSTYM SEZONIE Nowa era Formula 1® zbliża się wielkimi krokami, więc ćwicz swoje umiejętności wyścigowe dzięki kilku zawodom, które pojawią się w F1® 25. Od 4 marca do 3 czerwca podium czeka na PlayStation®5, Xbo...F1 25 witam mam problem z nagrodami na wstepnie dodam rozłączałem konto nawet przewinstalowałem system nic nie pomogłe ea help nie pomogło nie potrafią zmagam się z tym od paru miesiecy kupione gry na stea...F1 25 PS5 EA Racenet Problem I have the problem with ea racenet on ps5. Every time when i try to enter the leagues in game i had that error. Does anyone had that problem before and know how to solve it? I tried restarting and re...account suspended Witam mam poważny błąd, po skończeniu subskrypcji ea play postanowiłem zakupić grę a moje konto po pierwszym odpaleniu zostało "zablokowane". Oczywiście na koncie nie ma żadnych banów a ea help od ...SEZON 5 ŚWIĘTUJE WIELKIE HISTORIE Z 2025 ROKU Emocjonujące zakończenie, koronacja nowego mistrza i przykuwające uwagę wydarzenia w całej stawce – sezon 2025 Formula 1® jest z pewnością wart zapamiętania. W F1® 25 chcemy uczcić niektóre elektr...