Forum Discussion

OInarfik's avatar
2 years ago
Solved

F1 23 nie otwiera się

Witam, podczas próby otworzenia gry F1 23 aplikacja EA się zamyka i po chwili uruchamia ponownie, bez uruchomienia gry. Próbowałem kilkukrotnie reinstallować grę oraz EA app. Instalowałem sterowniki do karty graficznej. Nawet zrobiłem format komputera. Sprawdziłem wszystkie porady z Internetu, również sposób z weryfikacją plików przez Origin. Nic nie pomaga.

• Hej @OInarfik 

Przeniosłem Twoje pytanie na forum poświęcone grom F1. 

Upewnij się proszę czy gra nie jest blokowana przez program antywirusowy oraz zaporę sieciową poprzez dodanie odpowiednich wyjątków. Ponadto uruchom grę jako administrator akceptując monit odnośnie wprowadzania zmian na dysku. 

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @OInarfik 

Przeniosłem Twoje pytanie na forum poświęcone grom F1. 

Upewnij się proszę czy gra nie jest blokowana przez program antywirusowy oraz zaporę sieciową poprzez dodanie odpowiednich wyjątków. Ponadto uruchom grę jako administrator akceptując monit odnośnie wprowadzania zmian na dysku. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@OInarfik Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy. Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji.  

Featured Places

Node avatar for F1® Dyskusja o serii

F1® Dyskusja o serii

Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 11 days ago
266 Posts