wookiee19161 year agofunkcja przewijania zniknęła, jak włączyć ponownie F1 2023jak w tytule, grałem i moglem przewijać w przypadku np: kraksy, teraz nie mam takiej możliwości. Ktoś chętny pomóc ?!
Featured PlacesF1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 1 day ago268 Posts
F1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 1 day ago268 Posts
Recent DiscussionsRequest: Add Robert Kubica as an Icon driver in F1 25/2026 Expansion Hi EA/Codemasters Team, please consider adding Robert Kubica as an 'Icon' driver for the F1 25 My Team mode. Robert is a legend with a huge fan base, and after his recent success in WEC and winning L...F1 25 PS5 EA Racenet Problem I have the problem with ea racenet on ps5. Every time when i try to enter the leagues in game i had that error. Does anyone had that problem before and know how to solve it? I tried restarting and re...account suspended Witam mam poważny błąd, po skończeniu subskrypcji ea play postanowiłem zakupić grę a moje konto po pierwszym odpaleniu zostało "zablokowane". Oczywiście na koncie nie ma żadnych banów a ea help od ...SEZON 5 ŚWIĘTUJE WIELKIE HISTORIE Z 2025 ROKU Emocjonujące zakończenie, koronacja nowego mistrza i przykuwające uwagę wydarzenia w całej stawce – sezon 2025 Formula 1® jest z pewnością wart zapamiętania. W F1® 25 chcemy uczcić niektóre elektr...Gra nie widzi kierownicy Witam, kupiłam grę F1 25 i nie widzi mojej kierownicy. Moja kierownica to Thrustmaster t300 (jest na liscie kompatybilnych z grą) mam aktualne sterowniki, kierownica działa w innych grach. Próbowałam...